2022-08-04 368 浏览
有時去到5點幾梗係會有少少肚餓🤔咁咪唯有去食下小食囉。。最近新都城開咗間新超市。。入面有好多嘢食。。咁我就入去行咗個圈就發現呢間牛角包窩夫。。佢用牛角包壓成一個窩夫。。呢個嘢食最近好多餐廳都用來做甜品。。再加上呢一間有好多口味咁我就揀咗呢個做我嘅小食。。我買咗嗱嗱臨返屋企。。返到去好彩佢仲係熱辣辣嘅。。你哋咁食呢個甜品係幾好味㗎喎。。下次我會再試吓其他味道😋😋..🧇OᖇEO ᗷISᑕOᖴᖴ ᑕᖇOᖴᖴᒪE..📍 Fifty Fifty (將軍澳)將軍澳欣景路8號新都城中心2期UG層UG036號舖UNY 生活創庫..@fiftyfifty.hk =•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hk
有時去到5點幾梗係會有少少肚餓🤔
咁咪唯有去食下小食囉。。
最近新都城開咗間新超市。。入面有好多嘢食。。
咁我就入去行咗個圈就發現呢間牛角包窩夫。。
佢用牛角包壓成一個窩夫。。
呢個嘢食最近好多餐廳都用來做甜品。。
再加上呢一間有好多口味咁我就揀咗呢個做我嘅小食。。
我買咗嗱嗱臨返屋企。。返到去好彩佢仲係熱辣辣嘅。。
你哋咁食呢個甜品係幾好味㗎喎。。
下次我會再試吓其他味道😋😋
🧇OᖇEO ᗷISᑕOᖴᖴ ᑕᖇOᖴᖴᒪE
📍 Fifty Fifty (將軍澳)
@fiftyfifty.hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#croffle#waffle#fiftyfifty#uny#fiftyfiftyhk#tseungkwano#tseungkwanofood#tseungkwanocafe#將軍澳美食