2018-04-05 751 浏览
呢间野成日都咁多人,今日系长假既最后一日,人流比平时静少少,等左十零廿分钟就入得。Order完,侍应便递上黑糖面包。面包系热既,好香既黑糖味,配埋牛油好夹,不过包皮就硬左少少,感觉无咁新鲜。由于呢度食物既份量都有返咁上下,我地两个人叫左三样野加一件cheesecake,已经十分饱了。先黎一个汤,好特别,入面有大量鸡肉同白豆,有少少辣;然后上面系墨西哥既莎莎酱(配nachos个d酱)同cream,酸酸地,加埋个汤度好醒胃,好饮!然后系烤茄子,烤之前先用面包糠轻轻炸过,脆卜卜,之后铺满芝士同一埋茄酱去焗,味道唔突出,不过都好食既。隔离仲配一堆青酱天使面,不过味道就无咩,同埋有少少油。呢个酿蘑菇我去到唔同既美式餐厅都会试,呢度既都唔错,虽然无creamcheese,不过都有大量芝士一齐焗,实好食啦。最后当然要叫呢度既招牌,今次拣左tiramisu cheesecake。其实系tirmaisu中间再加一层cheesecake,口感好丰富,咖啡味唔会太浓,芝士都唔会抢左tiramisu既味,值得推介。

黑糖面包

White  Chicken  Chili    墨西哥鸡肉辣豆浓汤

Eggplant  Parmesan  巴马臣芝士烤茄子

Stuffed  Mushrooms  酿蘑菇