2022-01-17
📍 迷你毛呢間舖頭叫做迷你唔估唔到餐廳格局一啲都唔迷你💁🏻♀️佔地近乎2000尺,用左白色同木裝修為主,空間感十足坐起嚟非常舒服😌門口仲有一張圓形嘅梳化打卡位,記得走之前坐低打卡‼️辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉 $95由於好少地方有貓耳朵粉,所以睇到餐牌有嘅時候我已經同自己講一定要嗌嚟食,OpenRice有啲人話佢好辣有啲人話佢唔辣,而我自己就覺得佢只係微微嘅辣,非常吸引🤫 辣茄汁味道香濃,香辣充斥着口腔😍煙豬面肉份量適中煎得非常香口,不過大部份都係肥膏😎怕肥的人要考慮一下哦😉反而貓耳朵粉保持彈牙有口感👍🏻Tiramisu $72外型成個波波咁好得意呀🤣味道偏向奶味重,食咗一啖手指餅已經覺得冧酒同埋咖啡包圍住🥰,而且味道好均勻唔會有苦澀嘅味道😌不過相比起一般嘅Tiramisu佢嘅口感更綿滑同埋濕潤。頂部中灑上左少量嘅杏仁脆粒,加強左榛子同杏仁嘅味道,亦會擁有多重嘅口感🙌🏻所以真係超級冇後悔叫呢個甜品作結💁🏻♀️評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)食物質素⭐️⭐️⭐️⭐️環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務質素⭐️⭐️⭐️⭐️價錢💸:埋單$176餐廳資料📋: 迷你毛🕌地址: 深水埗鴨寮街121-123號地舖 想繼續睇我分享
辣茄汁煙豬面肉貓耳朵粉 $95
反而貓耳朵粉保持彈牙有口感👍🏻
Tiramisu $72
評分時間❣️ (最多五顆星,如不推薦會打交叉)
食物質素⭐️⭐️⭐️⭐️
環境⭐️⭐️⭐️⭐️
服務質素⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢💸:埋單$176
餐廳資料📋: 迷你毛
🕌地址: 深水埗鴨寮街121-123號地舖
想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩