Tipsy Restaurant & Bar

2019-08-07 81 浏览
我今日出左糧決定帶屋企人食好西😝😝所以帶左屋企人去位於大坑既Tipsy Restaurant and Bar😍 果到好令好有氣氛 我地叫左4個小食 第一個係Crusted Chicken 佢炸得剛剛好 唔會話太焦 咬落去啲肉汁出哂黎 雞皮又好脆😍😍😚 Beef Cubes 都好好食 牛唔會太老 燒得剛剛好 好有牛味 有6個cubes 其實份量都算多😆😆 而我最愛既最係佢地既 Sauteed Mushroom 超入味超好食 唔會話太鹹但又超濃郁既菇味 強烈推薦this💕 而potato chips 都好好食! 因為平時食薯條食到好厭 如果係蕃薯就會好新鮮亦都健康啲 炸得剛剛好 配埋佢地既honey yogurt 簡直係完美 甜甜地又酸酸地😝人均大約$200,食到高質環境高質菜😍下次同朋友再試下佢地既唔同特色菜先