2018-07-30 272 浏览
黎到大角咀,大大话话都有几条美食街,拣野食就有好多选择,今日黎个amercian style~入到餐厅,虽然佢唔系好大间,但因为张枱櫈升高左,比客人更大既私人空间感👍🏻以食物既选择都唔错,有pasta有salad,又有burger,虽然我都几偏好食burger,但唔系咁多人同我一样餐餐burger都ok,所以同行朋友都可以有多d选择😁我叫左个beef burger with salad,而朋友就叫左个tomato sauce pasta,再加埋薯条首先,食burger之前试试佢个salad先,我自己几钟意食沙律醋同绿色紫色既菜,反而少d其他配菜更加好😂而burger方面,包皮系偏向硬身既,会弹起,加上咁多料既涵系入面,其实都好难handle😂😂如果换过款包可能会好少少,食物都算大份,再加埋apple juice酸酸甜甜既结尾perfect match👍🏻捧腹离场😆