2019-09-06 715 浏览
之前都成日听到中环间好好食,今日行过铜锣湾见到份都胆粗粗入去试下,价钱来讲起铜锣湾系几划算,$138就食到块好juicy,又有咁厚既steak,个肉汁都好浓郁,配上即煮既medium 肉排,个口能好满足💯,伴碟既薯角is super crispyyyy! 真心好有诚意,食到腻仲有火箭菜同车厘茄on side,成个dish风味都好平衡。不过真系要越热食,我就因为太忙手上的文件,放耐左只太阳蛋,变左冇咁流心,同埋肉排尾端有d 太熟。甜品唔推荐,叫左个$42既tonffee pie ,成个都系cream,几钟意食甜野既我都要弃cake,中间冇海绵蛋糕,又好少香蕉🍌 个pie底系用平价消化饼做,连奶香同蛋香都冇,仲要一叉就碎哂,食到成张枱都系。热Mocha($42)都唔错,好够热,同埋唔会太甜,个拉花都拉得出色,饮几啖都冇散开。服务方面都唔错,好尽责,中午时段真系好忙,但都keep住努力serve客,唔会面黑黑👏🏻Definitely will come back

Definitely will come back
Mixed  grill
Tonffee  pie
2019-09-06
$250 (早餐)
Mixed  grill
  • Mixed Grill