2020-04-05 1245 浏览
🇬🇧Restaurant Week @ Jimmy’s Kitchen🇬🇧———————————Jimmy’s Kitchen 系香港好出名食传统英国菜嘅餐厅 今次就试试佢😋Dinner Set($398 p.p.)超大份量嘅 4 Course set (with Tea or coffee)终于可以介绍当晚期待已久嘅甜品Jimmy’s Famous Baked Alaska 🥰 🥳其实佢就系杂果雪糕海绵蛋糕嘅混合甜品 最出面个层就系meringue 好fluffy不过好甜 反而入面个馅系完全唔漏 个雪糕好icy😂😂 个配搭都几多口感层次 🥰 可惜因为出面个meringue太甜 我食晒入面D料就放弃咗🥺🙈不过可以一试 如果系庆祝用就更加有意义🥳———————————Jimmy’s Kitchen中环云咸街1- 3号南华大厦地库
———————————

Dinner Set($398 p.p.)

不过可以一试 如果系庆祝用就更加有意义🥳
———————————