餐厅: 黃珍珍泰國菜館
资讯:

2021-03-12 437 浏览
终于到星期五梗系要食返个靓lunch 奖励自己🥳 好耐冇食过黄珍珍,原来lunch menu 都转埋 午餐跟是日餐汤,今日系紫菜汤,清清地唔错,虽然都系冬阴功好味啲😝朋友嗌海南鸡饭($68),哗好精致!鸡望落几滑,仲有鸡翼,正😋 我就嗌咗泰式猪手饭($65)。今日前菜系椰菜沙律啱晒我,猪手恰到好处唔会太咸太肥腻🥰 由于午餐唔包餐饮嘅,所以加钱叫咗iced coffee (+$8),少甜甜度啱啱好,超级满足差足电👍
终于到星期五梗系要食返个靓lunch 奖励自己🥳

好耐冇食过黄珍珍,原来lunch menu 都转埋

餐汤

海南鸡饭