约好左放左学之后,系太子MTR到等,之后系Exit D行10mins左右就到,由于full场系出面坐住等。经过同友人商议之后,决定order:strawberry waffle、(cheese,smoked hams,tomto)toast、牛角饱(馅有生菜、cheese、hams、tomato);waffle真系吾错,好松软,加埋个strawberry ice-cream,有几粒strawberry系到,都几甜下,d ice-cream上面淋左d sauce,真系吾错。近d个个系toast,虽然吾系好大块,但好足料,要趁热食先好,因为d cheese够哂厚,好正远d个个系饱,除左个饱系脆d之外,其他都系好普通,无咩特别Drink方面就要:mint chocolate, mango tea同oreo沙冰,3杯我都觉得好淡味,麻麻地。
经过同友人商议之后,决定order:
waffle
,d ice-cream上面淋左d sauce,真系吾错。
远d个个系饱,除左个饱系脆d之外,其他都系好普通,无咩特别

,麻麻地
题外话/补充资料: 地方真系细左d,同吾系好抵!!
2013-10-18
等候时间
20 分钟 (堂食)
waffle