2022-08-01 119 浏览
我最鍾意食afternoon tea set, 打卡又開心, 又可以一次過試好多唔同既小點有鹹有甜, 係唔怕會食壞肚皮既自助餐😘 呢度個tea set rack好高身好有貴族feel, 加上裝修靚, 最愛個花牆! 好似去左英國皇宮果D花園食tea咁🤣近年既tea set菜式都好多變化, 但唯一不變一定係scone with jam & butter! 呢度係fresh baked, 唔知homemade定來貨啦, 但都好好味😙 面頭焗到金黃色, 入面有少少莓乾, 襯個berry jam甜甜地, butter勁邪惡🤣 好creamy 跟住就講下比較特色既小食, 之前黎過WOKE食lunch, 佢地D truffle 好靚, 好多dish都會有原片truffle😍 Black Truffle Mushroom Vol-Au-Vent個酥皮勁脆! 松露好香, 同埋同juicy既菇粒係個酥皮盒入面, 滲左好香濃菇汁入去, 新鮮食口感一流😇