YingZhao
tabasco辣辣滋味係m記
YingZhao
2017-09-07
关注
昨晚我係m記網頁得知今晚將會有tabasco產品供應,所以今晚老公豬買齊全部tabasco產品俾我試試,我聽網頁的食評講要同店員講漢堡包多醬,因為tabasco蛋黃醬係整個漢堡包的精華所在😍😍😍,今晚我們有tabasco朱古力新地、洋蔥圈tabasco安格斯牛肉漢堡包餐(配Tabasco shake shake薯條+大可樂),另有原味芝士安格斯牛肉漢堡包餐(配新出的BBQ蜜糖芥末醬shake shake薯條+大可樂),我們更買左4隻tabasco脆辣雞翼😀😀😀。
洋蔥圈tabasco安格斯牛肉漢堡包材料😊~
意式香軟包,tabasco蛋黃醬,焦糖洋蔥,炸脆洋蔥圈,酸青瓜,蘋果木燻脆煙肉,軟滑白芝士,130g的100%安格斯牛肉。
原味芝士安格斯牛肉漢堡包材料😊~
切條洋蔥,酸青瓜,軟滑白芝士,車打芝士,法式甜包,茄汁,芥末醬,130g的100%安格斯牛肉
試味後評價:
1,tabasco朱古力新地,先食一啖係普通朱古力新地,但辣汁的辣從後追上,但對於我係小辣而已,如果辣汁多返少少,新地有點紅色辣汁會有更大驚喜🤗。
2,洋蔥圈tabasco安格斯漢堡包,個意式包好軟熟,漢堡包多tabasco蛋黃醬,配埋個脆洋蔥真是好夾,牛肉juicy又厚身,加埋磨菇及酸青瓜不會感到濟🙄🙄🙄🙄🙄。
3,Tabasco shake shake 薯條,個 Tabasco shake shake粉加左落薯條中後,薯條先食到酸甜味,後勁滲出中辣味,整體不錯👍👍!
4,tabasco脆辣雞翼,這個我和老公豬一試愛上,咬一啖已有辣汁泌出,由頭辣到尾,對於我係大辣,老公豬食到標汗,但外面好脆,內面juicy,tabasco味道已滲入晒雞翼當中,不錯!
今晚我們2人食左103元,不貴~🤣🤣🤣🤣
赞好