2023-03-19
今個白色情人節品嚐咗🇭🇰100% #香港製造 #香港設計 🇭🇰嘅 #手工朱古力 精選歐洲原材料運送至香港後,由香港朱古力師手工製成 ChocoNext @choconext_chocolate 一共有「10種味道x10種心情」招牌系列 “Emotional Collection”禮盒🍫甜酸苦辣,五味雜陳♥️ 仲可以提供客製化朱古力✿ 我不知道該怎樣開口,但還是要說聲對不起 ✿"I am not very good at saying sorry, but I apologize."Sorry Chocolate $168包裝獨突走簡約風,一盒4粒朱古力,朱古力喺火山造型幾特別🌋淺黃色喺香蕉奶糖口味;啡色喺核桃玉米糖漿口味🍌香蕉奶糖淺黃色外層入口即溶,朱古力味散發著香蕉香氣,質感幼滑細緻🌽核桃玉米糖漿啡色散發出淡淡奶香味,核桃香味慢慢喺嘴裡瀰漫出嚟~🍌Banana Chocolate Fruit Crispy 香蕉朱古力脆脆 $118入口好脆!口感清新自然嘅香蕉味帶有淡淡甜味,配上帶有少少澀味嘅黑朱古力,份量幾多~☕SORRY COFFEE Hand Drip Bag 180克 $20混
✿ 我不知道該怎樣開口,但還是要說聲對不起 ✿
Sorry Chocolate $168
混合哥倫比亞、摩卡、曼特寧、印尼咖啡豆。風味偏濃煙燻、帶有果仁及青蘋果