2006-05-01
睇左雜誌介紹呢度好似好正咁,0係海中心,陽光下嘆返個buffet.本來我都係book左sunshine area,但去到真係太曬,坐返去入shelter位.總括0黎講,食物味道okey,我最鍾意食白酒煮青口,忌廉浸晒入青口入面+埋青口0既鮮味,正呀!!同行老公就最鍾意食翡翠螺,平時Citysuper賣$12一隻,佢一共食左20隻左有啦!真係咩本都比佢唯返晒!乳酪海鮮咯嗲–面頭有芒果醬+尤魚/蟹肉,味道酸酸甜甜,又有咬口,好特別鮮蝦伴青瓜/海鮮菠菜凍批(唔覺有菠菜0既?!!?)/中式蒸魚,都okey啦,冇咩特別雜誌介紹0既阿拉斯加蟹肉蛋卷/軟殼蟹炒飯,點解冇左0既?呃鬼!!西班牙海鮮飯-食過ELD SPANISH RESTARUANT0既西班牙海鮮焗飯同呢度0既,都係唔鍾意食,可能係我唔鍾意果陣味啦!!長腳蟹,唔好食,好”鞋",好似好唔新鮮咁,我平時咁鍾意食,今次都係食左一兩隻就冇再食喇!D甜品超甜,好難食!!$298加一,包有氣葡萄酒(當然係cheap0野啦)及茶/咖啡,(D葡萄酒,你唔飲當裝飾擺0係度,又別有一番風味,),如果唔係食個View/Feel,係唔係咁值0既,款真係好少!服
D甜品超甜,好難食!!
$298加一,包有氣葡萄酒(當然係cheap0野啦)及茶/咖啡,(D葡萄酒,你唔飲當裝飾擺0係度,又別有一番風味,),如果唔係食個View/Feel,係唔係咁值0既,款真係好少!服務態度超好,我會比100分佢地,佢見我地兩個人,主動問駛唔駛幫我地影張相,一路都係笑容滿面,唔通0係海中心做0野心情都會靚D?如果唔怕太陽晒0既坐出面梳位,攤0係度真係超正,Sunshine+微風,一路食舒服到想差d睏著.
P.S.奉勸大家一句,如果一入到去坐低,佢問你駛唔駛要d水飲下,你唔想sin$60買一枝水0既話,就千其唔好話”好”喇!