2020-03-09 380 浏览
Ollies係我喺高街既favourite,食過嘅嘢食都幾唔錯,夜晚過嚟食扒都煎得幾靚㗎今日唔知食咩好就過咗嚟食晏,2:00已經係happy hour,有breakfast menu and a la carte menu叫咗個ollies Big Breakfast,可以揀炒蛋,太陽蛋,水煮蛋,我哋果個就叫咗poached egg啦,果兩粒白色波波都幾滿足嘅一份brunch,,有薯餅,菇,菠菜,焗豆,蛋,腸仔,煙肉,細塊扒同多士,每樣都幾好食嘅同埋全部都有兩件同男朋友食啱啱好再叫多咗個cod taco,一份有四小件,miso sauce有芒果,配牛油果同鱈魚,幾freshSunday happy hour兩個人叫咗兩杯啤同兩杯cocktails推介係espresso martini,old fashion 就麻麻地啦喜歡飲咖啡嘅人可以試吓

ollies  big  breakfast

Cod  tacos