2021-11-24 769 浏览
//环境🌕🌕🌕🌑🌑 间餐厅就系lobby,附近都多人出入,座位都系普通木台木凳,唔算特别舒适😂不过服务态度超好,仲有口罩套提供,加分!! //食物🌕🌕🌕🌕🌕 佢个set lunch 包一款头盘同一款主菜,menu会日日转既,而我地就order左香蒜忌廉汤,红酒烩牛尾宽条面同香煎海鲈鱼柳🤪首先上既系面包,口感超级松软,佢既好食程度令我对之后既野食更加期待😍碗香蒜忌廉汤面头淋左D橄榄油,饮落蒜香味好浓,creamy得黎唔会觉得腻,最正系佢加左烟肉碎,令个汤多一份咸香之余,口感都更加丰富🥰个红酒牛尾宽条面虽然红酒味唔算好出,但个面有手工面条既弹牙,同软嫩既牛肉丝形成一个美妙既口感,表现亮眼🤩而个煎鲈鱼我最钟意系个汁,佢系用味噌去调配,味道香醇,同个鱼好夹😜鱼肉好嫩滑,不过美中不足既系个鱼皮煎得唔够香脆🥲
//环境🌕🌕🌕🌑🌑

//食物🌕🌕🌕🌕🌕