2021-04-29
2020 浏览
2日一夜Staycationnn, 大幾1000蚊 2/人,包三餐buffet。第一餐buffet就去呢到食,其餘兩餐起酒店既23樓。 環境好靚,有一種平靜既感覺,設計高級,而且有書架牆既設計,十足文青。甜品選擇繁多,有拿破崙類,有Tiramisu,連貓山王蛋糕都有, 同埋即叫即整嘅pancake。鍾意甜品嘅人睇呢度應該就會好開心啦!我最鍾意就係食佢嘅Tiramisu,非常之滑😚海鮮方面,蟹腳同埋蜆都唔新鮮,我同朋友都唔推介。不過吞拿魚同埋三文魚就好肥美!仲有醃製嘅三文魚都🍣好食。另外就有鵝肝醬搽麵包,鵝肝醬上面有啲杞子,第一次見!味道唔錯。熟食方面,極多印度咖喱, 羊肉咖喱最值得推介!仲配埋naan,好味道。黑松露薯蓉,正👍🏻老火湯👍🏻我自己雖然唔係太好肉食,但燒牛肉同埋豬肉都切得好薄。有驚喜!最唔推介就係鐵板燒!好似隔夜咁😂 普通過Donki果啲....有咁多好嘢食嘅buffet就唔好食呢一個啦
黑松露薯蓉,正👍🏻
老火湯👍🏻