2010-01-01
呢間餐廳其實已留記左好耐, 但因d 評分都係好一般, 所以一直都未上過黎食.今日阿妹叫黎呢度食buffet lunch, 才有機會一試~上到reception, 個姐姐都幾友善, 去到窗邊位, 幾好, 坐o係度都精神d噃~出去行個圈, 海鮮及魚生有個細section, 不太多選擇, 魚生得4 款;有八爪魚, 三文, 吞那及好似魚立魚, 食了八爪及吞那, 幾新鮮, 味正常!海鮮仲有龍蝦鉗, 青口及中蝦, 都幾新鮮, 蝦唔霉, 龍蝦鉗都幾大隻, 也鮮味. 沙律區都有不少野食, 煙三文, 普通的火腿, 當然仲有好多菜及蕃薯等.煙三文不錯呢.肉方面, roast 冇牛, 主打係火雞, 火雞比, 及火腿, 食過, 不錯呢. 唔乾,仲好juicy 架.中菜有點心, 燒味, 及一d 炒菜, 辣酒螺, 煎龍利; 係d 點心可能唔太多人攞, 蒸到幾淋; 當然, 蝦餃除外!其他全都ok , 龍利幾好食添, 我食左好大塊!有個細細咖哩區, 有海鮮咖哩及羊咖哩兩款;海鮮咖哩係好淺 色的,似椰汁重, 又不太想食羊; 所以冇試.包個飲品的, 我叫了凍檸茶, 正常.服務ok, 好快手又友善.係去洗手間要行幾遠, 仲
煙三文不錯呢.
中菜有點心, 燒味, 及一d 炒菜, 辣酒螺, 煎龍利;
係d 點心可能唔太多人攞, 蒸到幾淋;
當然, 蝦餃除外!
其他全都ok , 龍利幾好食添, 我食左好大塊!
有個細細咖哩區, 有海鮮咖哩及羊咖哩兩款;
包個飲品的, 我叫了凍檸茶, 正常.
服務ok, 好快手又友善.
係去洗手間要行幾遠, 仲入過hmv.
食完龍蝦成手立痴痴, 仲要行咁遠...
一人250, 呢個價其實又好 ok 噃.