2015-01-12 3043 浏览
选择呢个地方系纯粹就脚兼夹想食下brunch,一坐低谂都冇谂就叫左个Egg Benedict同一杯Latte,跟手就喂个仔食奶。趁个仔食奶都望下呢度究竟咩环境,modern bar嘅感觉,如果有时间坐喺度饮下嘢吹下水应该唔错,夜晚坐室外会几好feel。餐厅右手边有个open bakery,未有机会试,感觉好似几好咁。阿仔饮完奶我就系时候食嘢:Egg Benedict $98其实一上枱嘅时候有少少shock,可能我呢啲师奶仔心态啦,个碟真系净系得egg benedict,少少side salad仔都冇,个感觉好dry。$98㖞⋯⋯ 中上环㖞、PMQ㖞。 FINE!味道正路,冇惊冇喜。

阿仔饮完奶我就系时候食嘢:

Egg Benedict $98
Egg Benedict
$98㖞⋯⋯
中上环㖞、PMQ㖞。
FINE!
味道正路,冇惊冇喜。
Latte
题外话/补充资料: Service低分原因之一:唔知系我去嘅时段问题(3点左右)定咩,个场一系好多个侍应(1楼室内外场最少5个),一系一个人都冇;之二:落order落左三次 - 同侍应落order,佢转个头再返黎问一次,跟住经理再黎问多次个order...
2014-12-06
Egg Benedict