招聘中
月薪
最高可达 $18,000
月薪 (面议)
2016-05-22 1610 浏览
又到铜锣湾shopping,一直都想去试试hesheeat。位置唔算难揾,系个小商场里面。估唔到佢系open area,唔算大,不过冇加一服务费 等咗大约十分钟就入得,见到好多人点burger,墨鱼汁意粉,salad,鸡翅,窝夫 menu~有sepcial set,饮品同甜品选择都好多 ,而主食叫少款,不过都吸引饮品最快上,卖相系唔系好吸引呢 最上层大大旧cream,而底层则是满满cookie碎。唔搅拌先饮一啖,浓郁coffee味。我本身偏爱好甜好甜的coffee,搅拌之后将所有融合一齐,超好饮~不过美中不足系曲奇碎比较硬墨鱼意粉上台卖相靓,值得注意系上面撒咗少少辣椒干碎,最好先淋上适量柠檬汁搅拌。如果唔系一啖就食到好浓辣椒味。呢个真系用墨鱼汁整成的意粉,而唔系某d餐厅煮意粉时加入墨鱼汁。虽然食到嘴黑黑,不过墨鱼汁意粉系我最爱的意粉 窝夫当然系我最爱甜品之一!香蕉上有脆脆焦糖,窝夫由于厚度啱好,上台一段时间都能够保持脆度。食窝夫一定要将所有材料~香蕉,雪糕,蜜糖&花生酱一齐食,够甜,口感够rich~

menu~有sepcial set,饮品同甜品选择都好多
,而主食叫少款,不过都吸引
饮品最快上,卖相系唔系好吸引呢
曲奇碎比较硬
mocha cookie frappe
墨鱼汁意粉
香蕉窝夫
2016-05-21
等候时间
10 分钟 (堂食)
mocha cookie frappe
墨鱼汁意粉