2018-07-21 349 浏览
咁啱星期六去開太子砵蘭街,想揾餐廳食dinner,行下行下見到呢間餐廳幾得意,有shakeshake嘅食物,見好似幾好玩,於是就同朋友入咗去試試佢!佢有好多款海鮮,肉類同蔬菜(有唔同嘅茹類)選擇,配搭做shakeshake! 我同朋友叫咗鮑魚、青口、基圍蝦、吊桶,一個全海鮮shakeshake。係職員推介下叫咗個青檸汁去shake!點知好有驚喜!啲海鮮好好好新鮮,食得出西貢海鮮嘅新鮮!一份青口有四隻,好大隻!一份鮑魚都有四隻,好好好鮮!個汁有辣椒又有香料,同海鮮個味幾夾不過都幾辣,絕對辣過x仔小辣試咗佢嘅士多啤梨同鳳梨特調cocktail, 好好飲!!好易入口,配啲海鮮一流啊佢個牛魔王台灣麵都okay, 牛筋牛腩都啱啱好,唔會太淋,都唔錯。因為覺得佢啲海鮮好正,我同朋友再encore咗佢個shakeshake, 試埋龍蝦、菜心、娃娃菜同蒜蓉汁… 蒜蓉都好香同龍蝦好夾,唔食得辣嘅應該會好鍾意!值得一提佢個 紅菜頭麵好爽身,有職員同我哋介紹嗰陣話原來係佢哋自家製嘅! 環境方面,幾舒服,有輕快音樂,幾適合一班朋友嚟食,飲杯嘢吹下水總括嚟講,食品質素幾高,飲品都唔錯,份量好足,價錢合理,鍾意食
不過都幾辣,絕對辣過x仔小辣
總括嚟講,食品質素幾高,飲品都唔錯,份量好足,價錢合理,鍾意食海鮮嘅應該嚟試試佢!公道之選