2022-12-08
【Mr. Crab by The Captain's House】Seafood Combo 💰$768加一第一次食呢啲將啲海鮮放曬落個膠袋然後當佢shake shake薯條搖既餐廳🤩咁可以比我地揀咗三款海鮮 小龍蝦🦞 八爪魚仔🐙同埋原隻去頭魷魚🦑 落個combo set 到撈勻去 除左3款自選海鮮 仲有薯仔 粟米 腸仔等配菜一齊都唔錯佢地個汁整得幾濃味幾好食 仲有小小偏辣🌶️ 海鮮煮得夠入味 食落有口感得黎又唔會太韌 😝Appetizer 我地就揀咗法式煮青口配香草忌廉 (+💰$30)啲青口唔算話好大隻但整得幾入味 有好香既香草味 而啲忌廉汁幾本上係多到蓋過咗啲青口😂😂Pasta or Risotto我地揀咗Shrimp and Mushroom Black Truffle Fettuccine 佢呢個pasta幾好食 好香truffle味之餘又唔會好膩 食落都香奶油味🤓我地仲嗌咗一杯white wine同一杯sparkling wine去試下 但so far wine 就不過不失啦~~
Seafood Combo 💰$768加一
除左3款自選海鮮 仲有薯仔 粟米 腸仔等配菜一齊都唔錯