2021-10-02 17 浏览
餐廳:I Leisure @i_leisure.hk 地點:尖沙咀北京道65-69號環球商業大廈12樓係I Square 對面,JolliBee 附近,所以都好容易搵到呢間有格調又坐得舒服的樓上Bar & Restaurant 一入到去已經被鳥籠卡位所吸引,再行入少少已經見到有掟飛鏢 及 桌上推水杯的遊戲可以自費玩,傾計坐得耐都可以起身郁動下👍🏻👍🏻今次主要係想食下Shake Shake 海鮮袋,另外兩款食物叫店員介紹我😉🎀5款海鮮shake shake袋 $558袋內有 扇貝、鮑魚、大蝦、蜆、貴妃蚌、粟米和肉腸 再配上秘製的馬來西亞辣汁+大量蒜蓉 ,shake完打開個袋,嘩……香氣撲鼻,口水分泌即刻增加🤤每次食辣都一定係叫小辣,因為唔想比辣味蓋過本身食物的原有味道,所以有少少辣之餘又食到海鮮的鮮甜味連埋蒜蓉的香味,真係每吃一口都覺得十分滿足😍🎀原隻龍蝦包配薯條 $238店員話呢款龍蝦包係新菜式,所以menu仲未有,不過推介得通常都唔差,唔理咁多,照order😆 遠處捧住過嚟已經非常吸睛😍 再揭開塊包,所有龍蝦肉都用嚟做哂個包的餡料,每吃一口都啖啖有龍蝦肉,so yummy 😋😋 🎀火
餐廳:I Leisure @i_leisure.hk
地點:尖沙咀北京道65-69號環球商業大廈12樓

🎀5款海鮮shake shake袋 $558

🎀原隻龍蝦包配薯條 $238

🎀火焰蜜糖雞翼$98
開頭以為火焰=辣,原來真係會著火🔥,蜜糖雞翼慾火焚身後隆重登場🤣🤣
食最上面嗰隻係正常蜜糖雞翼,食最底層再點少少10蜜糖汁就有好香的酒味,有酒味的蜜糖雞翼更好味👍🏻👍🏻👍🏻

呢度的環境氣氛都好好,食物質素又好,下次要4個人黎再試吓其他野先☺️
2021-09-27