2023-07-08 348 浏览
上网见到 @shakeshackhongkong 出咗开心果奶昔!身为开心果狂粉嘅我点可以错过!拉埋朋友陪我去食🫶🏻 🍭Pistachio shake对于我嚟讲份量系超级多,觉得2个人饮一杯都好够😂 呢杯奶昔有自家制云呢拿雪糕配搭意大利开心果及盐味蜜糖,上面洒上开心果碎及薄脆片,口感丰富,好有饱足感!🍭Shack Burger佢地啲面包都有涂上牛油,好香口松软,汉堡扒系100%全天然安格斯牛肉,绝无添加激素和抗生素~ 面包配上香浓芝士,并加 入新鲜番茄,生菜,再淋上自家 出品Shack Sauce,好味!🍭Shroom Burger第一次食佢呢款vegetarian burger! 有我爱嘅大啡菇!大大件炸得香脆,同样配搭新鲜蕃茄同生菜~🍭炸薯条经典的波浪纹薯条,啖啖薯仔香!

🍭Pistachio shake

🍭Shack Burger

🍭Shroom Burger

🍭炸薯条
经典的波浪纹薯条,啖啖薯仔香!