2001-06-18
三點幾四點入o黎飲o野,原先諗住叫杯Strawberry Freeze 飲,點知個Waiter 提議另一隻一樣價錢但買二送一o既飲品比我o地。<br>杯o野係Orange、Pineapple、Strawberry同七喜Mixed 成。同佢講我唔食菠蘿,竟然話唔緊要,唔落菠蘿汁落番多o的橙汁比我~ (哈哈~咁都得?!)<br>之後仲叫o左碟雞翼,一客六件(一半Carolina Honey Sauce、一半Red Hot Sauce ) 兩隻味差唔多,都係甜。雖然食唔出辣味,但d 醬汁就好Juicy、幾好味!<br>o係度Tea 都幾正,又靜又有view 睇。o的侍應又有禮貌又helpful,見你杯o野飲完又即刻囉杯水比你。我o地淨係o益o左碟雞翼,都走過o黎問我好唔好味…咁o既服務邊度搵??? 搵次一定要o黎食o下晚飯至得~<br>
<br>