2007-06-24
好耐冇去蘭芳園~ 要排隊lo,好在排左5min就有位~ 俾個可惡口臭o既伙計出言頂撞!!... 我地覺得奇怪, 點解佢\等左我十秒唔出聲, 跟住佢\話, 你唔係唔知漏左樣野丫ma?! 頭先你個fd都叫過啦! (佢\指多士) 我鬼知咁多咩, 諗住佢\個set都default左有多士, 我咪唔理佢\俾咩多士我囉, 哼... 講番正題, 因為想食厚多士, 所以叫左個冇咁想食o既一丁餐\ -- 餐\肉煎蛋湯一丁+奶油多士+凍奶茶. 個多士, 奶油好香lo~ 同埋食落冇第d茶餐\廳o既多士唔油膩~ 餐\肉煎蛋湯一丁, 很普通~下次要點番至愛-- \"雞扒蔥油撈丁\"先得~ moreover下次要點熱奶茶, 先感受到\"絲襪奶茶\"有幾滑ma~