一家人出去食飯慶祝母親節,搵咗間喺朗豪坊頂樓有情調嘅餐廳。最正係我哋每人嗌一個主菜就可以用埋出面mini-buffet。Buffet都幾豐富,沙律吧有好多唔同種類&特別啲嘅沙律,好似羽衣甘藍,仲有少量凍海鮮:蝦、蜆、青口。另外甜品區都有幾款蛋糕&啫哩,湯同埋果汁都有!一個主菜嘅價錢額外加多咗一個mini buffet,前菜、湯、甜品、飲品都包哂所以性價比都幾高!▪️龍蝦尾,海鮮汁意大利麵 ▪️烤大蝦,比目魚,帶子伴忌廉薯蓉 ▪️百里香香蒜烤嫩羊骨扒▪️澳洲JD金裝穀飼肉眼扒主菜份量十足,扒類熟成度亦拿捏得唔錯。兩款扒都嫩口無渣!意大利面做到al dente 有咬口唔會過淋,大大隻龍蝦尾,夠哂份量。烤大蝦用上芝士焗,非常香口又鮮嫩!比目魚,帶子亦出色,最驚喜係忌廉薯蓉好好食🤣
一家人出去食飯慶祝母親節,搵咗間喺朗豪坊頂樓有情調嘅餐廳。

另外甜品區都有幾款蛋糕&啫哩,湯同埋果汁都有!

▪️龍蝦尾,海鮮汁意大利麵

▪️烤大蝦,比目魚,帶子伴忌廉薯蓉

▪️百里香香蒜烤嫩羊骨扒

▪️澳洲JD金裝穀飼肉眼扒