2022-07-16 283 浏览
Our Secret Garden🪴☘️🌿餐廳門口有好多乾花裝飾,吸引了我進來,好似置身於花園咁🌺🌸🌼,又有得食又有得打卡正👍🏻🔸酸辣柚子蝦🦐羽衣甘藍沙律🥗蝦仁新鮮爽脆配上清新柚子,加上羽衣甘藍及酸辣汁,開胃前菜👍🏻🔸芝士🧀配牛油果🥑醬燒雞焗薯🥔焗薯一向我至愛,溶化芝士配上牛油果醬與焗薯非常配合,還有燒雞啖啖肉🔸松露忌廉牛肝菌意大利麵非常Creamy 忌廉加牛肝菌是絕配,還有松露香味pasta😋🔸大蝦🍤蜆冬蔭有機糙米飯少少辣冬陰功汁配上大蝦及蜆,煙韌糙米飯好食😋🔸泰式黃油雞🐔配烤菠蘿🍍(半隻)雞皮烤得卜卜脆,雞肉又夠滑,配上香甜烤菠蘿🍍,好味又抵食(必食✅)🔸士多啤梨🍓杏仁乳酪沙冰 粉紅色的士多啤梨沙冰不是太甜,配上杏仁、奇亞籽及乳酪,又健康又可打卡🥰🔸藍莓🫐黑芝麻乳酪沙冰紫色藍莓沙冰,配上黑芝麻、奇亞籽及乳酪,又係健康打卡飲品🥰
Our Secret Garden🪴☘️🌿

🔸酸辣柚子蝦🦐羽衣甘藍沙律🥗

🔸芝士🧀配牛油果🥑醬燒雞焗薯🥔

🔸松露忌廉牛肝菌意大利麵

🔸大蝦🍤蜆冬蔭有機糙米飯
少少辣冬陰功汁配上大蝦及蜆,煙韌糙米飯好食😋

🔸泰式黃油雞🐔配烤菠蘿🍍(半隻)

🔸士多啤梨🍓杏仁乳酪沙冰

🔸藍莓🫐黑芝麻乳酪沙冰
紫色藍莓沙冰,配上黑芝麻、奇亞籽及乳酪,又係健康打卡飲品🥰
2022-07-15
午餐