2021-12-10
真係冇諗過saloon入面都可以有cafe, 仲要係又一城入面。 剛經過見到時覺得好有趣, 同朋友睇下睇下, 都係心思思想試下, 就入去啦。 佢既佈置真係幾靚, 又乾淨。 店裡面原來有而家最流行既CBD。 可食用CBD好流行, 但都係第一次見。 不過今晚同朋友就冇試。 今晚主要係想試下佢既小食同野飲。首先, 叫店入面最出名既德國香腸配酸菜。 雖然份量一般, 但口味都好齊全, 有辣味, 雞肉, 豬肉, 白肉..等等。仲真係幾好未。 配埋佢既黑松露醬同酸菜食, 真係另一番風味。 而且佢既酸菜真係好醒胃, 食食下覺得有d唔夠添。然後係芝士肉醬玉米片配牛油果醬。 原來係即叫即整, 所以要d時間。 等待時有d不解, 但黎到就明啦。 出奇地好香, 玉米片係新鮮既脆感。 中間肉醬好熱, 配埋芝士同鮮牛油果真係好好味。野飲就試左凍既特濃湯力同熱玫瑰花茶。湯力有好香檸檬味, 伴住偏果味既咖啡, 好唔錯。而玫瑰花茶係好靚既粉紅茶色。 而且整壺出奇地多, 竟然倒到5-6杯, 好抵飲。唔覺唔覺, 原來都幾飽肚, 抵食。 好唔錯既一餐。
野飲就試左凍既特濃湯力同熱玫瑰花茶。
湯力有好香檸檬味, 伴住偏果味既咖啡, 好唔錯。
唔覺唔覺, 原來都幾飽肚, 抵食。 好唔錯既一餐。