2022-11-09
燒肉店裡面🈶吧枱位置,三格醬料費$18/位第一次見到呢部自由斟Sake機,只需$248就可以享用90分鐘任飲,想飲邊款就揀邊款,味道有淡至濃,每次份量30ml,以電話 login 掃瞄 QR code就可以試吓各款sake燒日式魚乾就最啱用黎送酒,魚乾唔會好薄身,入口亦唔算好硬,味道剛剛好揀咗個青蘋果沙律🥗上面係蟹肉同埋蟹子,仲有熟蛋絲、青蘋果及青瓜絲,感覺很清新國產A4SP和牛肉眼真係入口即溶,雪花平均分布得好靚,散發出香濃嘅牛香呢個牛肉盛合(二人份量)$368 都好抵食好吸引,由高至低食起,有日本和牛三角胸小排、日本和牛背峰、美國 prime 級三角肥牛、美國牛小排、美國翼板、美國封門柳同埋牛舌我就最鍾意和牛背峰同埋和牛三角空小排,食落好香滑仲有厚切牛舌,第一次食甘厚嘅牛舌,但厚得黎又唔韌,而且肉味十分香濃伊比利亞梅頭入口軟滑,山形縣產煙燻豬腩有好香嘅煙燻味唔好睇小呢個外表黑黑地嘅炭火雞,一放入口就感受到碳香四溢,肉質香嫩,好好味😋柚子雞腿肉相比起炭火雞就冇甘香,但味道都唔錯呢度嘅甲羅燒都值得一試,蟹膏好香口好好味活帆立貝又新鮮又大隻,用香草牛油來調味已經十分滋味仲有呢個必試嘅限量
就可以試吓各款sake
呢個牛肉盛合(二人份量)$368 都好抵食好吸引,
我就最鍾意和牛背峰同埋和牛三角空小排,食落好香滑
伊比利亞梅頭入口軟滑,山形縣產煙燻豬腩有好香嘅煙燻味
柚子雞腿肉相比起炭火雞就冇甘香,但味道都唔錯
呢度嘅甲羅燒都值得一試,蟹膏好香口好好味
活帆立貝又新鮮又大隻,用香草牛油來調味已經十分滋味
仲有呢個必試嘅限量活蟶子👍🏻真係好大隻,重點係冇沙,蟶子肉身非常爽脆,真係好好食