2025-06-08
1959 浏览
斗滾📌佐敦佐敦道26E號寶輝閣2樓最近我學緊游水四式男朋友話今日要帶我食斗滾四式🤣第一式任食雞煲 (仲可以加牛腩🐮)我哋都不約而同覺得呢到唔會得雞煲醬味而係食到雞嘅嫩滑感~我就偏好雞煲醬味嘅牛腩好香口😍第二式海鮮盛宴 按人頭計有鮑魚、扇貝、海蝦等等夠新鮮度之餘中間仲烏冬吸盡所有海鮮精華😙第三式滋補火鍋因為頭先已經食過雞煲所以叫個清d嘅冬瓜花膠瑤柱鍋💓自助吧有唔同蔬菜、丸類等等火鍋配料飲品同甜品亦係任拎唔嬲😆第四式打卡送任食手切牛頸脊+黑豚肉簡單步驟就有牛頸脊食落滑溜而黑豚肉肉味濃郁食完可以無限任叫🤪食完斗滾四式先有力練游水四式🤣staff好有heart係咁全場走落任食手切牛頸脊+黑豚肉見你差不多食曬又會主動問洗唔洗再加另外想講座位好張枱夠大成間餐廳都闊落平時最怕放題勁逼勁細張枱係整體CP值極高嘅一站式放題👍🏻⭐️Rumple港女評分⭐️味道: 4.5/5環境: 5/5服務: 5/5抵食: 5/5Please follow Rumplestiltskin aka 名字古怪的小矮人呢個港女代你試盡香港好食好用嘅🤩#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠
斗滾
📌佐敦佐敦道26E號寶輝閣2樓
最近我學緊游水四式
男朋友話今日要帶我食斗滾四式🤣
第一式
任食雞煲 (仲可以加牛腩🐮)
我哋都不約而同覺得呢到唔會得雞煲醬味
而係食到雞嘅嫩滑感~
我就偏好雞煲醬味嘅牛腩好香口😍
第二式
海鮮盛宴
按人頭計有鮑魚、扇貝、海蝦等等
夠新鮮度之餘中間仲烏冬吸盡所有海鮮精華😙
第三式
滋補火鍋
因為頭先已經食過雞煲
所以叫個清d嘅冬瓜花膠瑤柱鍋💓
自助吧有唔同蔬菜、丸類等等火鍋配料
飲品同甜品亦係任拎唔嬲😆
環境: 5/5
服務: 5/5
抵食: 5/5
代你試盡香港好食好用嘅🤩
#Rumplestiltskinaka名字古怪的小矮人 #飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #香港美食 #香港美食推介 #週末好去處 #佐敦美食 #佐敦美食推介 #佐敦好去處 #佐敦餐廳 #佐敦放題 #尖沙咀放題 #香港放題