2017-09-13 83 浏览
又系同姊妹一月一聚嘅时候啦!今次拣左呢间!其实我地都唔系系呢边做野又唔系住呢边,但见呢间个名几搞笑就黎呢度啦!大家收工后各自黎呢度。地理位置有点难揾,我地靠google大神先黎到呢度!入门一刻。。哗。。咁细嘅。。但原来唔系嘅😂系有两层嫁!上到楼上即刻心心眼左!因为后面系有个台比我地影相嫁!坐低后我地就拣左小食拼盘Dinner Set嘅C餐香草忌廉蟹籽烟三文鱼意粉同埋跟餐嘅一杯野饮。我拣左荔枝绿茶。佢地拣左coffee同埋系有拉花。因为我地系楼上,我地点餐都有啲麻烦,因为佢唔系成日系上面,要等佢上黎先点到。我地真系有想过打电话call佢上黎我地点完之后都等左一段时间,可能因为都比较多客同埋小店经营,比较忙。最重要应该系即叫即做!系等嘅时间,佢地仲有啲唔同嘅board game比我地玩。我地拣左几款黎玩。玩玩下啲野食到噜!我觉得小食拼盘嘅鸡翼嘅味劲香,薯条够晒香脆。另外荔枝绿茶超香。我本身已经好中意饮绿茶,佢即使加左荔枝都唔会抢左绿茶位。而朋友嘅拉花咖啡 嘅拉花公仔都好得意!三文鱼意粉就不过不失啦,略嫌济左小小。
又系同姊妹一月一聚嘅时候啦!今次拣左呢间!
大家收工后各自黎呢度。
地理位置有点难揾,我地靠google大神先黎到呢度!
入门一刻。。哗。。咁细嘅。。但原来唔系嘅😂系有两层嫁!
上到楼上即刻心心眼左!因为后面系有个台比我地影相嫁!
坐低后我地就拣左小食拼盘
小食拼盘
Dinner Set嘅C餐香草忌廉蟹籽烟三文鱼意粉
香草忌廉蟹籽烟三文鱼意粉
同埋跟餐嘅一杯野饮。
我拣左荔枝绿茶。
荔枝绿茶
佢地拣左coffee同埋系有拉花。

玩玩下啲野食到噜!
我觉得小食拼盘嘅鸡翼嘅味劲香,薯条够晒香脆。
而朋友嘅拉花咖啡 嘅拉花公仔都好得意!
三文鱼意粉就不过不失啦,略嫌济左小小。
2017-08-27
等候时间
5 分钟 (堂食)
小食拼盘
香草忌廉蟹籽烟三文鱼意粉