2020-06-14 52 浏览
好懷念呀‼️😆 超級耐冇黎旺角樓上cafe🥳讀U嘅時候成日都要搵地方reu聚會( •̀∀•́ )✧要有可以坐得耐玩game 食物環境又OK嘅都幾難 以前成日做搞手真係好慘😢 今次呢間cafe幾推薦比大家٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 仲要係黃店💛 位置唔算多 平日夜晚佢都full左 記得要book‼️board game 種類都幾多睇相就知 可以玩餐飽🤪👍🏻❣️Set menu 配$40以下飲品———————————————————🍔5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條 $128 🍟真係食得出手打既鬆軟 漢堡扒混合洋蔥口感唔錯😆 包應該係現成 兩邊都烘過 配埋半溶嘅芝士👌🏻薯條份量好多 粗薯正 炸得幾香脆 (๑‾ ꇴ ‾๑) 🐟香脆龍利柳拼牛肝菌汁長通粉 $128 🍝我自己比較鍾意呢碟😚 勁大嚿龍利柳啖啖肉🤤而且牛肝菌汁調味幾正! 個汁又有啲菇 通粉唔會過淋過硬✅ 仲有少少沙律伴碟 個賣相更好👍🏻🍹荔枝紅茶🍹餐廳都有好多特飲 不過老了都係鍾意飲最普通嘅 叫咗少甜係我鍾意嘅甜度🐷 好多Cafe都唔理會覺得自己飲緊糖漿😥 ———————————————————❣️想讚下佢哋服務好好 隔離有枱人問店員個boardgame點
好懷念呀‼️😆 超級耐冇黎旺角樓上cafe🥳
board game 種類都幾多睇相就知 可以玩餐飽🤪👍🏻

❣️Set menu 配$40以下飲品
———————————————————
🍔5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條 $128 🍟
薯條份量好多 粗薯正 炸得幾香脆 (๑‾ ꇴ ‾๑)

🐟香脆龍利柳拼牛肝菌汁長通粉 $128 🍝
我自己比較鍾意呢碟😚 勁大嚿龍利柳啖啖肉🤤

🍹荔枝紅茶🍹
———————————————————
❣️想讚下佢哋服務好好 隔離有枱人問店員個boardgame點玩 佢好用心解釋咗好耐 仲dem埋game😂 我平時玩嘅狼人 牛頭王 作弊飛蛾 呢啲都有(๑•̀ㅁ•́๑)✧ 呢個價錢食物OK 又可以俾你坐咁耐玩 好易做到呢間餐廳嘅概念🥰(最尾張相)💛