2024-03-24 196 浏览
小陈最钟意食pizza, 趁今日放早, 一于同佢约埋婆婆一齐去食⭐️围方Cafe Deco Pizzeria⭐️食个lunch.一入门口见到佢哋嘅pizza石炉就即刻wow一声, 宜家唔系咁多地方有呢款炉👍🏻 我地叫咗好多野食🫰🏻🫶🏻烟三文鱼海虾沙律材料份量好足好新鲜, 配埋流心嘅温泉蛋, 连平时好少食沙律嘅妈妈都食咗大半碟!🫶🏻海鲜至尊Pizza嚟到呢度唔可以唔试下佢哋嘅Pizza, 有大有细所以试下大家都啱食嘅海鲜至尊. 味道正常, 特别欣赏佢嘅批边, 好脆好有口感.🫶🏻美国黑安格斯肉眼牛扒 (300g)侍应哥哥介绍7成熟, 有惊喜又几好味👍🏻 好juicy又多汁, 锁到个牛肉味, 小陈不断话要牛肉牛肉同牛肉🙈小陈个儿童餐份量都唔少, 小朋友嚟到食呢个车车造型嘅儿童餐一定好开心! 我哋仲叫咗Mocktail Green Cooler同朱古力奶昔, 2款饮品都唔错呀!仲有几款main我哋都想试, 下次一于带埋公公爸爸一齐嚟食😋

🫶🏻烟三文鱼海虾沙律

🫶🏻海鲜至尊Pizza

🫶🏻美国黑安格斯肉眼牛扒 (300g)