2020-11-25 357 浏览
Randomly 揾到呢间楼上café小店,座位唔多,Walk-in好好彩有位。一入去店员仲好窝心话你知边到可以洗手!食物高质!Weekend Brunch Set🤤 慢煮安格斯封门柳三文治 $126封门柳系牛牛其中一个好细嘅部位,所以格价稍高。肉质鲜嫩软腍且味浓,油花较少,系我喜爱嘅质感。餐厅以慢煮方式烹调安格斯封门柳能锁住肉汁保持肉质嫩滑,里面仍然是鲜嫩的粉红色,卖相相当讨好!法式Ciabatta bread外脆内软,搭配清新嘅生菜,夹有满满嘅封门柳,十分满足!🈵😋 48小时慢煮烟熏手撕猪温泉蛋扁意粉 $80同样慢煮咗嘅猪肉非常juicy,捞埋用日产鸡蛋嘅温泉蛋一齐食,意粉食得安心又有层次!😊餐汤:粟米忌廉汤细细碗份量适中,暖暖地,唔太稀几creamy又有好多粟米蓉,甜甜哋,唔错!😊餐饮:Hojicha Latte / DirtyHojicha Latte有只好得意嘅熊仔拉花,好开心!未搅拌前先饮几啖,已经好浓!饮到差唔多一半再搅拌,Hojicha 的味道更加浓郁!饮到底仲有好多茶粉系度! Dirty 简单黎讲就系expresso 加奶,冰火交溶而层次分明!😊 甜品:柠檬挞 (加配

Weekend Brunch Set
🤤 慢煮安格斯封门柳三文治 $126

😋 48小时慢煮烟熏手撕猪温泉蛋扁意粉 $80

😊餐汤:粟米忌廉汤

😊餐饮:Hojicha Latte / Dirty

😊 甜品:柠檬挞 (加配+$20)

味道:✦✦✦✦✦
环境:✦✦✦✦✧