2021-01-12
這間是不是叫精品酒店,雖然細,但幾精緻。餐廳在3/F,有室外坐位,也有不少外國人,他們喝酒啦🥃🍸🍹🥂🍻還會吸煙,更會食雪茄~~這個下午茶☕️很早已經想試,自己挑選六款鹹甜點+飲品,價錢又不貴‼️我們兩人揀的都不同,女侍提着一個籃來,食物就是裝在裡面,一人一個籃,賣相很有特色‼️另外還有個細Scone,再加杯Coffee ☕️,所以真的飽飽喇~~~Chicken lollipop好似人人都會揀的,幾得意,salmon & crab roll好飽滿,其他還有蝦、茶葉蛋、斑蘭卷蛋、brownie、frangitarte、.... 細細件,幾好味特色飲品要加錢⋯⋯我叫的matcha mocha,加$40真係好唔低呀‼️ 因為好細杯~~另一杯是kinako latte,朋友話太sweet‼️
Pick 6 items with a complimentary mini scone
Add $40 for not very special drink