2018-12-02
IFC一直排長龍,本身自己又唔食牛肉,所以一定唔會特登排隊去食burger. 終於HK開第二分店係PP, 一於又去碰下運氣,睇吓多唔多人🤔星期六晚上八時左右去到,見到店外有幾個人排隊,店內坐滿人,等攞野食嘅人都有十幾人左右!見排隊人少,即刻排隊,不過唔洗5分鐘,已經可以order foods 👍✌🏼🍔Chick Shack $56個飽唔夠熱,炸🐔個表面好咸,不過肉質唔錯,唔會太鞋。不過佢個buttermilk herb mayo勁咸,整體感覺麻麻地😟🍔Shroom burger $66炸portobello mushroom🍄 入面夾有cheddar cheese, 有拉絲feel, 配shack sauce , 尼個配搭唔錯,味道適中。👍🍟Cheese Fries $36薯條唔會炸得太乾,配上cheddar and American cheese sauce 好好味🥤Milk Tea Shake $42Hong Kong exclusive所以一定要試,不過奶茶味唔夠突出,而且都幾甜🍦Open Sesame $41Frozen custard 真係第一次食,其實同雪糕唔同,感覺麻麻地
🍔Chick Shack $56
🍔Shroom burger $66
🍟Cheese Fries $36
🥤Milk Tea Shake $42
🍦Open Sesame $41
Frozen custard 真係第一次食,其實同雪糕唔同,感覺麻麻地!配上黑芝麻,芝麻味勁濃不過幾甜,再配dark chocolate chunks, white mochi topped with sesame seeds. 一試無妨,不過唔會再食第二次🤦🏻♀️