2022-09-30 73 浏览
早前我發掘到尖沙咀有一間超抵食嘅日式卷物店✨ 二人餐($188)就可以揀兩份卷物, 仲有兩款前菜、沙律同飲品。📍前菜 - 中華沙律 + 海蜇📍腐皮沙津沙律有大量新鮮菜、青瓜同牛油果等等, 加上日本腐皮, 非常日式風格❤️📍帶子被困火焰山壽司卷內夾咗牛油果🥑同露荀, 再鋪上大量蟹柳絲+珍珠帶子, 呢個卷嘅特別之處係佢係焗過嘅, 岩哂唔想食生冷野嘅女士💕 沙律醬都係燒過嘅所以特別香特別惹味👍🏻📍費城卷餡有三文魚, 芝士同牛油果, 芝士味好突出, 中意芝士嘅你一定要試! 三樣食材配搭埋一齊口感Creamy, 好味😋📍先生炸雞一客炸雞有8大塊份量巨型, 而且係即叫即炸嫁!黎到時熱辣辣又脆, 雞嘅炸漿夠薄同埋醃得好入味, 瘦得黎唔乾身👍🏻 再淋上蜜糖芥末醬好fresh! 以後想食卷物一定會再黎!呢度絕對係高性價比之選🙌🏻

📍前菜 - 中華沙律 + 海蜇

📍腐皮沙津