2021-02-02 1467 浏览
同朋友慶祝生日 因為限聚令關係, 就被迫留在家中慶祝生日。 我地叫左deliveroo, 見到呢間餐廳評價唔錯就諗住試吓。 我地叫左以下5 道菜:Fried calamari 炸魷魚Caesar Salad 凱撒沙律Farfalle Alla Vodka 伏特加意大利蝴蝶麵Typhoon Shelter Crab Linguini 避風塘炒蟹扁意粉12" The Bronx 布朗克斯薄餅炸魷魚送到過黎仲係脆,配埋個醬酸酸地幾開胃 凱撒沙律個醬係分開既, 可按隨個人喜好再倒落去 伏特加意大利蝴蝶麵食落唔覺有vodka 味。 望落以為紅色會係辣辣地, 食落其實佢有少少似蕃茄醬。我個人喜愛食蝴蝶粉, 意粉軟硬度適中。避風塘炒蟹扁意粉一啲唔辣, 又不油膩,唔係大排檔個種重口味。意粉有好多碎既蟹肉, 意粉軟硬度適中。12吋pizza 真係幾大個, 佢係薄批, 條批邊好脆, 仲好足料, 好好食。
同朋友慶祝生日
Fried calamari 炸魷魚
Caesar Salad 凱撒沙律
Farfalle Alla Vodka 伏特加意大利蝴蝶麵
12" The Bronx 布朗克斯薄餅

炸魷魚送到過黎仲係脆,配埋個醬酸酸地幾開胃
凱撒沙律個醬係分開既, 可按隨個人喜好再倒落去

外卖送餐