豬仔女家族聚會日:)今次我地去左銅鑼灣食一間應該新開無耐既樓上鋪日式燒肉放題~而且之前睇雜誌都介紹過~見係幾好又係銅鑼地鐵附近咪上試下~我地book左7:30枱~去到等左5分鐘就有位~一上到去估唔到樓上鋪環境都可以咁靚同好大~比起同旺角果d放題鋪高級多~而且樓下仲有有人負責派單張同開門比我地~仲比左50元coupon我地用~話埋單可以省50元✌服務方面我覺得係要讚下因為佢地好勸力收蝶~加茶~我地落單係咁交單佢地都冇黑面~比起我之前係旺角食d待應質素好好多食物方面:我一直覺得啲燒肉/韓燒啲肉一定醃得好求其~但經過今次我真系改觀晒因為依間鋪啲肉醃得勁好好味👍👍👍同埋依間野仲可以自己再調味有埋黑椒,七味粉鹽果d係枱面~同埋本人極力推薦幾個一定要食既比你地:一口牛、牛助骨,豬勁肉、雞翅、牛舌、極上肩肉、豬頸肉、羊架、炸蠔、冷鳥冬~啲牛肉好有牛肉味又多汁😚炸野熱辣辣~好正去到記住叫牙👍同埋依間有海鮮蝦,青口,魚,聖子~我地覺得個價錢好抵因為我地食左好多海鮮同牛肉🙆🙆🙆刺身方面新鮮仲食到有啲三文魚有魚腩架~d壽司飯同出面不同一定要試~同埋d手槍走之前一定要食番個:)而且無論系肉/刺身每樣食物上蝶都
刺身方面新鮮仲食到有啲三文魚有魚腩架~d壽司飯同出面不同一定要試~同埋d手槍走之前一定要食番個:)而且無論系肉/刺身每樣食物上蝶都砌得好靚~放題鋪都可以咁好有心機整~我地影不停又食又影.
仲有食得飽得滞可以食佢雷橋沙律啲菜好新鮮好味
最後仲有 haagen dazs雪糕送👯👯