平时番工食lunch都好钟意去Cupping room食 因为又唔会好逼 又觉得佢个意粉真系几好食☺️☺️佢有lunchset 今次都系叫左…🥢Garlic creamy sauce with chicken breast spaghetti ⭐️⭐️⭐️⭐️意粉挂汁好好 又好咬口 岩岩好!而个汁都唔会太稀 浓稠度刚好 蒜味又好重 可以令到意粉挂住d汁🤤鸡胸又唔会煎到鞋晒~而成个意粉既亮点系佢炙烧过既芝士粉 上枱既时候仲有少少好似烟薰既味 令个意粉好似升华左😂😂每一啖都有好香既蒜味同少少既烟薰味 真系好好食🥰个set仲有杯野饮 我就叫左杯expresso tonic~佢唔会苦仲带有少少酸味 系天气甘热既时候真系好醒神🤩

佢有lunchset 今次都系叫左…

• Spaghetti & Pan-fried Chicken Breast with Garlic Creamy Sauce