2017-11-28 203 浏览
身為一個港女,對PANCAKE 係有一定既渴求聽朋友介紹ELEMENTS 有間餐廳既梳乎里PANCAKE 幾出名~一於約埋朋友去試下啦餐廳隔離係戲院,所以我地睇完戲先去食晚餐~ 好方便啊!入到去先知餐廳係用自助點餐,一枱一部PAD,入面有齊哂所有MENU,仲有新出品可以睇埋! 好先進另外PHYSICAL 既MENU 都有,方便SHARE黎睇~主菜叫左BOLOGNESE FETTUCCINE,係溫泉蛋肉醬闊條麵,賣相好靚啊~ 溫泉蛋熟既程度岩岩好~一篤開D蛋汁就出哂黎,肉醬都足料,肉粒比快餐店個D大粒,麵就煙UN,成個菜都好MATCH!另外叫左PRIME RIB EYE STEAK,肉眼扒,都幾大份WOR! 2個人都岩岩好,肉質唔UN,火喉岩岩好有埋朋友最鍾意既薯角,好夠飽飲品叫左ICED MINT CHOCOLATE LATTER, 薄荷味比較唔突出,可以再重少少反而朱古力味就好重喇~可以BALANCE返~最後甜品熙係叫佢最出名既PANCAKE啦~原味PANCAKE 原來有3件,好大份,2個食都未必食得哂~入口即溶,仲有糖漿配埋,好滿足啊~
身為一個港女,對PANCAKE 係有一定既渴求
餐廳隔離係戲院,所以我地睇完戲先去食晚餐~ 好方便啊!

有埋朋友最鍾意既薯角,好夠飽
反而朱古力味就好重喇~可以BALANCE返~
最後甜品熙係叫佢最出名既PANCAKE啦~
入口即溶,仲有糖漿配埋,好滿足啊~