一路都想去試下。今次去完,完全唔會再去。一間餐廳竟然供應咁嘅嘢比人食,直頭可以去政府部門告佢我地兩個人叫咗一個tiramisu pancake 同一個雜果pancake。等唔夠十分鐘就有得食。仲覺得幾快喎。點知。。啲pancake係未熟!注意係未熟!!!仲食到有麵粉味,濕濕實實,成口粉又痴住咁!我初初以為我朋友見識少食唔慣或者佢唔好彩。點知我果個都係咁。我仔細切開研究下,明顯見到唔熟唔怪得十分鐘唔駛價錢唔係問題,但我地一半都食唔到,真係好晒嘢。唔熟難食真係擺唔到落口。注意我地係無食dinner去食,係餓到爆的。最後佢食雜果,我食朱古力同吉士cream。埋單後去咗附近篤街邊檔醫肚。仲有,勁錯單。佢落錯咗,重問咗我四次叫乜。隔離兩枱都錯,石板街同tiramisu 撈亂晒我聽到隔離枱話,對pancake完全失望。我好想講,幸x pancake好好食架!連麥記熱香餅都好食!我寧願佢比江蘇餅我食都無咁嬲,起碼食得落同飽肚!

唔怪得十分鐘唔駛

我寧願佢比江蘇餅我食都無咁嬲,起碼食得落同飽肚!

2019-03-15
$120 (宵夜)