見到佢門口有意粉套餐,點知坐低睇餐牌發覺冇門口講嘅套餐......原來門口所講嘅套餐只係午飯時段先有,但睇完餐牌內的意粉類,真係吸引唔到我想叫嚟食,最後我叫左份香蕉班㦸(班㦸好香好好味,但焦糖醬唔夠多,食到最後唔夠醬就乾咗小小,但整體嚟講係好味嘅),另外朋友叫咗份醬汁雞扒班㦸(朋友話主角班㦸真係好香好好味,第一次食鹹味班㦸,感覺都唔差,雞扒就一般,冇咩特別,菜就好新鮮)。睇完個餐牌,班㦸款式唔多選擇,如果唔鍾意食cream就只得五款甜,四款鹹味選擇。唯一唔好嘅地方,比我見到水吧位有位員工一隻手有帶手套,一隻手就冇帶手套,見到佢用冇帶手套個隻手攞住塊pancake放上碟到擺位,跟住又見到佢用冇帶手套嗰隻手去攞其他嘢(例如:order單.....)當時我冇投訴,因為個位員工有笑容有禮貌,我相信佢係一時大意遮
香蕉班㦸
醬汁雞扒班㦸