2015-06-18 1195 浏览
本身已經book 咗枱,7:30pm去到門口見到好多人,心諗:好在book 咗啫去到拎枱,佢話有朋友已經拎咗枱,喺樓上,咁我上去揾啦,點知揾唔到跟住門口個姐姐話果個人講到時間電話所以以為係我地就比咗張枱佢唔知係佢唔小心定咩,但我覺得佢似比咗熟人然後求其敷衍下我地,但佢話下一張比返我地但係7:30 呢啲時間張張枱都係啱啱開始食咁,唔知要等幾耐,又熱後尾等咗10分鐘到,佢話比張枱我地,我地3個人,我見佢拉多張櫈去張2個人0既枱度我地3個人,我差啲想話佢,3個人點坐,跟住佢開多張摺枱拍埋落張2人枱度我地都算,因為出面真係好熱,唔想等我地見weekday 都咁多人,所以都抱有期望諗住會好好食我地叫咗蒜蓉包、青咖哩牛腩、冬蔭公、串燒、同埋馬拉盞通菜一嚟上咗個冬蔭公同蒜蓉包,個蒜蓉包唔係好熱,但外脆內軟,蒜味唔太濃,我自己就覺得ok個冬蔭公就望落好濃,但飲落就唔夠過癮,唔夠辣又唔夠酸,感覺唔係稀,但就覺得唔夠味,一般到個馬拉盞通菜,都係偏淡,唔夠熱,但都可接受,一般到個串燒,豬牛雞我地都有叫,又係唔熱,啲肉好鞋,個醬又冇咩味,呢個唔合格到最後個青咖哩,係我最失望,個咖哩冇咖哩味仲甜甜地咁,又稀唔夠
我地都算,因為出面真係好熱,唔想等
我地見weekday 都咁多人,所以都抱有期望諗住會好好食
我地叫咗蒜蓉包、青咖哩牛腩、冬蔭公、串燒、同埋馬拉盞通菜
到個馬拉盞通菜,都係偏淡,唔夠熱,但都可接受,一般
到最後個青咖哩,係我最失望,個咖哩冇咖哩味仲甜甜地咁,又稀唔夠杰身,好水
同埋又係唔夠熱,啲牛腩就尚算可以,但叫咖哩個咖哩汁唔得就好大件事
食到呢到我同朋友都覺得真係好麻麻地,openrice 個評價我覺得overated 咗
唔知會唔會係我叫果幾樣都唔好食,其他嘢會好食啦,但食過今次我應該唔會再去第2次
2015-06-17