2011-12-29 11 浏览
今日約左老公d 朋友去沙田食飯,去左呢間銀座梅林度食可能基於節日關系, 七點半到已經有勁多人係門口等位, 等左大約大半個鐘有位, 都比想象中快!入到去, 好快已經有侍應姐姐奉上熱茶, 當然即刻落埋單啦!點左'大既炸豬排定食, 3件豬柳定食, 滑蛋豬排飯同梅林特選但有點兒O 左,,,,,侍應姐姐話要等5-6個字先有得食...........等左around 半個鐘, d 野終於到, 但奉上餐個'齊陰姐姐面黑黑, 好快咁 "o彭o拍" dun底碗飯就走左去, 叫住佢, 但佢望左眼就走左去,,,, 下! 應左我地架拿 諗住問下係咩黎ja........ 唯有問其他侍應姐姐la~終於等齊d野, 食得!食物方面: d飯好香, 唔錯, 我地添多左兩碗飯!!菜絲加左dressing 之後好正, 尤其係 wasabi 個dressing, 好特別!!試左兩啖梅林特選既飯, d飯加左d甜甜地既sauce, 好好味!豬柳炸得好好, 一點都唔油, 皮脆, 又多肉汁, 值得一讚.服務上無之前d食評講到咁差, 除左黑面齊陰姐姐有點兒那個之外.......overall d 服務都唔錯, d 侍應姐姐見到我地食晒
今日約左老公d 朋友去沙田食飯,去左呢間銀座梅林度食
入到去, 好快已經有侍應姐姐奉上熱茶, 當然即刻落埋單啦!
叫住佢, 但佢望左眼就走左去,,,, 下! 應左我地架拿

終於等齊d野, 食得!
食物方面: d飯好香, 唔錯, 我地添多左兩碗飯!!

overall d 服務都唔錯, d 侍應姐姐見到我地食晒d沙律菜就會主動黎加, 茶水都跟得足, 亦算有禮貌

價錢上同一般炸豬排專門店差唔多, 唔平!
但總括黎講都算ok! 會再去食, 想試個三文治!
2011-12-24