2009-10-02 10 浏览
因為聽日放假, 所以要清手頭上的工作搞到9點幾 因為已經夠辛苦 又唔想係APM是旦食D野就算所以就係openrice search見到呢間上海鋪 所以就一個人去試試大約9:30pm到 以為會無人 但原來都仲有好多人 都要等左4-5分鐘先有位我點左:糖醋排骨 哇! 好好味 送飯超一流 超開胃經後生仔伙記介紹, 叫左個茱飯, 開頭我好怕食茱飯的, 因為一定係豬油, 會好肥, 跑廿個圈都消耗唔反d卡路里, 點知佢話佢地唔係用豬油的, 唔係平時出面食到果d, 所以唔會好肥!! 最後就叫左......但真係好好味, 好足料, 好香冬菇味, 一d都唔油~~ 好似我呢d怕肥女仔真係可以係度食到菜飯呀!!! 最後仲叫左柸八寶荼~ 好好飲, 次次OT後都整番柸八寶茶就very good la, 我有問過入面有咩的~ 但已經唔記得左lu細細地的一間鋪~ 可以食到d咁好味的野~ 而且服務又好好~ 真係觀塘的一寶呀!!
因為聽日放假, 所以要清手頭上的工作
搞到9點幾 因為已經夠辛苦 又唔想係APM是旦食D野就算
所以就係openrice search見到呢間上海鋪
所以就一個人去試試
我點左:
糖醋排骨 哇! 好好味 送飯超一流 超開胃

糖醋排骨 (開胃茱)
好足料的菜飯
飲完好舒服的八寶荼, 讚呀!
2009-09-30
糖醋排骨 (開胃茱)
好足料的菜飯
飲完好舒服的八寶荼, 讚呀!