2006-09-27
Original Burger套餐$49即係漢堡包, 不過size大約係m 記4倍...哈哈!包皮烘過微暖好脆又軟熟!牛肉幾大塊幾厚身, 而且都幾重牛味, 燒得唔會過火, 肉汁又多, very good! 配菜好多好新鮮, 所以爽口好味!仲有醬料, 都好好, 好match! 雖然唔知係咩醬, 但menu就話係famous Triple “O”sauce, 試過都的確覺得sauce 唔係浪得虛名!套餐唔少得薯條, 好粗身, 幾有薯仔味, 好唔錯呀! 但份量少d...將餐飲轉做blueberry Hand-dipped Milkshake, 要加$20呀! 好貴呀! 杯奶昔好杰, 好多果肉, 咁足料, 要加廿蚊都抵!雖然係快餐模式, 但落完order都要等一陣, 証明食品都係新鮮, 絶對唔係快餐預先整定質素!service 都幾好! order完keep 住張單坐低, 就會有人拎d食俾你.
即係漢堡包, 不過size大約係m 記4倍...哈哈!
包皮烘過微暖好脆又軟熟!
配菜好多好新鮮, 所以爽口好味!