2023-03-29 319 浏览
田浦食肉 @jeonpo_meatshop係以oppa服侍為gimmick既韓燒餐廳除左有oppa們 成個格局都幾正宗.ᐟ‪‪‬落好單後會上好多小碟開胃菜 可以refill ·͜-個人覺得個菇好好食 泡菜都唔錯◦ 烤豬肉套餐500g都足夠我地4個女仔食了.ᐟ‪‪‬Oppa店員會全程幫手將半熟既豬腩肉同豬頸肉連同幾款配菜烤熟同剪細但感覺當日oppa有啲厭世 十分寡言成日整整下好瀟瀟咁行開左 到整好都唔講聲ʅ( ・᷄֊・᷅ )ʃ整體就正常啦 豬肉無咩特別略嫌唔太夠味 靠自己再落鹽/調味◦ 雞蛋羹呢個真心失望 見人地食好fluffy好嫩但我地當日就蒸老左既蒸水蛋咁 黑黑地( ;ᯅ; )◦ 涼拌冷麵去到有少少熱就叫左呢個 都係正常啦 係expect既味道◦ 黃油炒飯成餐飯最好食就係食完肉埋尾既炒飯ჱ̒ ー̀֊ー́ )店員將炒飯既半製成品鋪平係烤爐上 慢慢烤到香口同芝士溶ɞ̴̶̷ ̫ ɞ̴̶̷臨走埋完單都聽到隔離枱話無咩服務可言 好彩都唔係淨係我地咁覺得|ω・)✿#lastbitematters #lastbitematters_taikoktsui#lastbitematters_wanchai✿
除左有oppa們 成個格局都幾正宗.ᐟ‪‪‬

整體就正常啦 豬肉無咩特別
略嫌唔太夠味 靠自己再落鹽/調味

◦ 雞蛋羹
呢個真心失望 見人地食好fluffy好嫩
但我地當日就蒸老左既蒸水蛋咁 黑黑地( ;ᯅ; )

◦ 涼拌冷麵
去到有少少熱就叫左呢個 都係正常啦 係expect既味道

◦ 黃油炒飯
成餐飯最好食就係食完肉埋尾既炒飯ჱ̒ ー̀֊ー́ )

#lastbitematters_wanchai