2009-11-23
補返之前既食評~咁岩要去將軍澳, search下openrice見咁多笑樣又試試先~~5pm去到都好多人wo, waiter好有禮, 我地兩個人佢比左4人枱我叫左:牛肉pizza: 雖然只係$30, 但好足料, 切開pizza可以拉起d cheese!!!, 個餅底就厚左d, 但熱辣辣好味ar!! 加d pepper同cheese powder仲正咩肉醬焗飯(人氣no.1個款): 有一堆肉醬(仲有d洋蔥)+白汁舖係面,底下d飯好似用左日本珍珠米, 一粒粒既, 睇落好似好溜, 但又唔係喎~ 好味不過份量少左d田螺: $20有6隻, 冇殼既, 上面有蒜蓉一齊焗, 不過好油, 要隔下油先食得兩個drink bar: 每人$13任飲, 有幾款lipton荼包, 汽水(pepsi light, lemon tea, 橙汁...), 咖啡機(可以整cuppuchinno, expresso..) 抵飲我地坐左個半鐘(走個陣好多人排隊...), 用左$98, 冇加一, 值得encore!!!!!
叫左: