public holiday所以無得訂檯﹐好彩老豆晨咁早6點走去等位。6個人order左:炸蠔定食x4豬柳定食x1什錦海鮮x1炸蠔大隻﹔鮮嫩多汁!! 炸粉厚薄適中﹔唔太油同唔太膩。豬柳同樣美味﹐個酸汁幾開胃。什錦海鮮無掂過所以唔知!最後加$15唔要西瓜轉甜品"士多啤梨乳酪布甸"。上個時好得意係咁wobble!! 味就好香滑﹐唔太甜但可以再酸多少許就仲正因為我覺得奶味重過yogurt味。太太太滿足﹐今次無添飯(因為病左成個月...個胃一時唔係好順!) 但我添左椰菜絲!! 好鐘意佢個seaweed salad dressing, super yummy囉!!但食完後我又喉嚨痛喇! 都仲未好番...但真係太好味所以...
6個人order左:
炸蠔定食x4